Skip to content

Træfældning til private

Typer af træfældning få assistance til:

Rigtig mange træer ikke behøver hjælpemidler til fældning,  der er dog nogle større træer hvor det vil være intelligent at have en faguddannet til at få kappet samt få lavet fældning af større træer samt  de træer som er svære at komme til at få mulighed for træfældning og træafkapning. Ved sådanne tilfælde er det helt klart en fordel at bruge en lift eller eventuelt af professionelle klatrere med klatretove til at udføre opgaven. Når træer skal fældes er det af betydning først at hugge for som indbefatter at man hugger en kile for at styre retningen som træet vil falde ved fældning
Bagefter en udført træfældning er det mange gange klogt at få lavet rod fræsning for at undgå andre skud kan komme. Når er en rodfræsning foretages sker der det at træroden fjernes for altid, hvorved en ekstra træfældning ikke bliver nødvendig. Til arbejdet med rodfræsning kan en stubfræser bruges, der simpelthen fjerner stubben helt.
Firmaet Davids træfældning ligger i København og besidder rigtig meget erfaring i at fælde træer ved at benytte klatring. Specialet udgør store og vanskelige træer som har en lokalisering der gør det påkrævet med en beskæring træets top. Ud over at levere træfældning udbydes der beskæring af buske og træer igennem hele året og der findes en række baggrunde for en træbeskæring bør foretages. Man kan ønske at kronen på træet skal være tættere, måske skygger store grene, fordi man vil have et større udnyttelse af udbytte fra frugttræer eller fordi man vil opnå bedre betingelser for træets vækst.
I 2010 begyndte Davids træfældning at producere legepladser i Danmark ude i naturen. Børn i vuggestuer og børnehaver kan få styrket sine sanser for naturen hvis der benyttes materialer til legepladsen fra naturen, og desuden er det en god anledning for børnene at få en masse luft og bruge sin krop.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *